Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    Topikgazda

    válasz 7Heads Drago #37302 üzenetére

    "A pályázat írási pénz és a hálózat fejlesztési ktg nem számolható el."
    Amikor olyan pályázat írásáról beszélünk, amit anyósom 72 éves barátnője is meg tudott csinálni egyedül, akkor aki mással íratja a pályázatot, az meg is érdemli, hogy neki kelljen kifizetni, és ne az államnak közpénzből.
    A hálózatfejlesztést nem fizeti, ahogy a házépítést sem, és a tetőcserepezést sem. Emberek kapnak egy rakás pénzt, és az első kérdésük mindig, hogy miért csak ennyit... :W

    Amúgy ez a pályázat nekem mindettől függetlenül nem tetszett sosem. Messze jobb volt ennél az 50-50-es. Ráadásul az idő elcseszésével csak tovább növeli a problémákat, és a frusztrálságot, és a politikai részéről pedig nem ebben a topikban kell beszélni, így az írásom een részét pedig töröltem is inkább.

    Évek óta kampányolok a szerintem egyelen jó támogatási megoldás mellett: mondják azt, hogy adnak valahányszázezer forintot /kWp egységesen mindenkinek. Akkor nincs mutyizás, nincs csalás, nincs okoskodás! Pl. legyen 300eFt+ÁFA/kWp a támogatás, onnen Te el tudod dönteni, hogy akarsz-e SE rendszert 500eFt-ért, vagy Froniust 400eFt-ért, vagy Xiangxung invertert 350eFt-ért (a számok teljesen falsak, csak a szemléltetés kedvéért éltem a költői túlzás eszközével)!

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák