Új hozzászólás Aktív témák

  • gorbep

    senior tag

    válasz PilG #48907 üzenetére

    Az érdekes, hogy megvan már az engedélyed... halkan jegyzem meg, hogy van akinél ellenőrizték, hogy az átvett konfiguráció panel szinten egyezik e a tervvel... nálam csak leszámolták a paneleket, hogy darabszámra azonos-e a tervvel, típust nem ellenőriztek, de van kollégám, akinél azt is megnézték, hogy az e a típus... Tudom, hogy az a városi legenda kering, hogy a hálózati engedélyest csak az AC oldal érdekli... de van ahol már most sem, és úgy látom egyre jobban befeszülnek... Szóval legalább a készre jelentésnél figyelj oda, hogy a módosítás kerüljön bele. Ha jól tudom ezt nem is minden hálózati engedélyes fogadja el, van ahol újra kell tervet engedélyeztetni... de vannak itt szolgáltatói oldalról, mindkét esetről biztos megmondják mi az éppen aktuális helyzet.

    A Full Black ismerős, nálam is az, de itt a településképi eljárásban ragaszkodnak ehhez. És most az önkormányzatok is befeszülőben vannak, felénk kezdenek szállingózni a bontási határozatok is, ahol a településképi eljárásrendnek nem felelnek meg a kiépítések és/vagy nem lettek szabályosan bejelentve... ekkora beruházásnál nem árt erre is figyelni. (Balatonfüreden pl az utcai homlokzatra harapnak... érdemes futni egy kört, nehogy koppanás legyen)

    Ha én főépítész lennék, lehet zavarná a szépérzékemet, ha eltérő méretű vagy színű panelek lennének egy épületen... vagy éppen az ha nem sormintás, soha sem lehet tudni... ;]

    - Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......

Új hozzászólás Aktív témák