Új hozzászólás Aktív témák

  • 313313

    addikt

    válasz Andras6800 #56179 üzenetére

    Beszéltem telepítőkkel (HMKE) akik tudták, hogy a betáplálási stop eltőrlés nem varázsütésre fog menni, hanem le kell papírozni, ahogy írtad új hcssz, és új hhsz. Akik visszwattal lettek bekapcsolva, azoknak csak vételre van szerződes, nem szaldó és etc. Tehát úgyan úgy diktál havonta vagy becslés alapján kapja a számlát és évente egyszer elszámolnak, amikor is majd lehet meglepődni, ha a mérőóra visszirányában lesz khw...

    Az 5-6 elosztó közül egyedűl a Démász vesz át HMKE-t adott pontok alapján ellenőriz, és csak utána cserél órát (ha kell).

    Amit a jogszabályban írtak az a jogalkotók játéka, sokszor az elosztók is sodródnak az árral (állami intézkedés miatt nem tudott a Démász idén beszerezbi Smart mérőt...), gondolom nem véletlen, és ezt már tudták akkor is, mikor zárolták a körzeteket, csak nem lett publikálva (éljen a kiszámíthatóság)

    Mi úgyanúgy vesszük át a visszwattos és sima rendszereket is, tudomásom szerint a másik 5-6 sehogy. És azért is kell kimenni átvenni, mertha lesz érték a 280-ban akkor íródik egy jegyzőkönyv ami alapján kötbér lesz kiszámlázva. Démásznál ez a határ 50kwh (jelenleg) addig teszt, 51kwh felett jogtalan bekapcsolás, rendelkezésre álló teljesítmégy(amper) *15.000ft-al, max 1,5 milla kötbér... Ha a visszwattos érték lesz kiszámlázva, az csak 100.000ft(cégeknél havonta ennyi a büntetőtarifa(abban a hónapban, amelyikben van legalább 1kwh visszatáplálás), ha nem működik a visszwatt, azért havonta, mert havi elszámolásúaknál(idősoros mérések) feküdtünk rá erre)

    HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB

Új hozzászólás Aktív témák