Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz 313313 #56185 üzenetére

    Beszéltem telepítőkkel (HMKE) akik tudták, hogy a betáplálási stop eltőrlés nem varázsütésre fog menni, hanem le kell papírozni, ahogy írtad új hcssz, és új hhsz. Akik visszwattal lettek bekapcsolva, azoknak csak vételre van szerződes, nem szaldó és etc.

    És ilyenkor kérdezem kb. üvöltve, hogy ki volt ez az istentelen barom, aki ezt így kitalálta? Nem úgy lett volna a logikus, nem úgy okozza a legkevesebb súrlódási, gondot, problémát, ha a visszwattost szaldósnak kezeljük (mert az, hiszen időben jelentkezett !!!, csak műszaki korlát beépítése miatt nem tud szaldója képződni) és kb. három sorban tér el a szerződése mindenki másétól, hogy egyrészt a korlát feloldásáig nem táplálhat be, az elcsöppenőből keletkező betáplált mennyiség után járót nincs joga visszaigényelni és az előző két kitétel a betáplálási korlát feloldásával (melyről ezen és ezen a módon értesítjük) semmissé válik. És készen vagyunk, nem teremtünk jogi szörnyszülöttet értelmetlenül, saját dolgozóinknak sem teljesen fölösleges munkát. Nem mellesleg totális nonszensz, hogy valaki aki teljesen időben csinált mindent, azért veszti el a szaldóhoz való jogát, mert igénylése és létesítése pillanatában a szolgáltató az ő saját hálózatának állapota miatt (!!!) képtelen befogadni az általa megtermelt energiát. Ilyen nincs, ez agybaj... :W
    (Kérdezném amúgy, hogy ha ez a hülyeség tényleg így van (még mindig nem olvastam el a jogszabályt), akkor az érintett szakmai szervezetek hol voltak a fentiek jogszabályba foglalásakor, de vélhetően széleskörű társadalmi és szakmai egyeztetést követően született meg ez a jogszabály is (nem)).

Új hozzászólás Aktív témák