Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz #15848 üzenetére

    Az a baj, hogy egy ilyen kommunikációs (értsük úgy, hogy több mint egy belsős memo, és gyászkeretes szöveg) dolgot hogyan lehet úgy előadni, hogy azt meg is értsék az emberek.

    Vagyis hogyan magyarázod el az internet "bölcsnek tűnő" (amúgy nagyon nem az) "hatalmas egyéniséggel rendelkező, kulturált" tömegeinek, hogy bár tényleg az utóbbi idők egyik legjobb és leggyedibb Xbox játékát leszállító Tango Games-t sajnos be kell zárnunk ezen és ezen okok miatt. Vagyis leírnák több A/4-es oldalon keresztül, hogy mi vezetett ehhez a szomorú dologhoz, és miért nem tudtak ellene tenni.

    Mert manapság már sokszor az se segít, ha úgy elmagyarázzák a különböző tetteket, mintha egy 5 évesnek mesélnéd el ezt ugyan ezt.

    Amúgy kíváncsi vagyok, hogy vajon kiderül-e majd a valódi ok valaha is. Ugye a Redfall esetén is legelőször ment az MS any*zása, aztán kiderült, hogy bár részben megérdemlik, de nagy részt ez a Bethesda és az Austini csapat vezetése miatt lett olyan amilyen. Az MS hibája nagyrészt ott az volt, hogy miért engedte így, vagy egyáltalán kiadni a játékot... persze ha lelövik akkor meg azért kaptak volna, hogy a "világ valószínűleg legjobb, legegyedibb Co-Op vámpíros játékát kivégezte a gonosz MS"...

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák