Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz .LnB #6024 üzenetére

    Nem kell ahhoz feltétlen korrupció, hogy egy cégnek nagyobb szava legyen akár állami szerveknél is, elég lehet az ismeretség, beágyazódás. Az elmúlt évekből a Boeing 737 MAX-ok kivizsgálása egy jó példa erre, nulla pénzmozgással sikerült majdnem eltussolnia a cégnek a gépek hibáit és ezzel a felelősségre vonást és ott nem szutykos CoD-okról volt szó, hanem százas nagyságrendben emberéletekről.

    Más: ami most kezd érdekes lenni a briteknél, hogy ez a tegnap kikerült érvelés már nem szimplán platform előnyökről szól, hanem a Game Pass működéséről, szóval utolsó konspirációs komment részemről. :D Mi van, ha ennek az egésznek nem csak az a célja a Sony részéről, hogy megakadályozza a dealt, hanem hogy mélyebben belelásson az Xbox divízió működésébe? Itt már bőven nem pármillió játékosról meg CoD-ról beszélnek, masszívan vállalatfejlesztési kérdéskört érint a téma, hogyan működik a Game Pass, milyen szerepet szán neki a Microsoft, stb. A CMA kezd olyan szintre ásni, ami üzleti titkokat érint az Xbox vezető termékének működési modelljével és jövőjével kapcsolatban, ami azért kicsit meleg szerintem ahhoz képest, amiről az akvizíció szól.

    Ami még bónusz vicces, hogy ez az egész Game Pass, mint külön platform téma a Bethesda felvásárlásnál sokkal relevánsabb lett volna az Orion miatt. Küszöbön a MS felhőalapú konzoljának bejelentése pletykák szerint, ezzel valszeg új előfizetési struktúra lesz GP-n belül, szóval két és fél éve bőven belefért volna a kérdés, hogy az Orion fejlesztése és integrálása mennyiben fogja befolyásolni a Game Pass szolgáltatás jövőjét.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák