Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz KillerKollar #24837 üzenetére

    Semmi más nem történik csak kap a kártyád egy árvágást.Nem helyette jön a 2080 ( TI) super, hanem mellé. Minden generációnál ez lezajlott.A pascalt is kb félúton lejjebb vitték.
    Aki vett 1080 TI-t annak utána kijött az Xp majd kijött a Titan Volta.Pontosan 2 kártya érkezett a z 1080 Ti fölé legutóbb is. Ez a super TI lesz az XP helyett.
    Az hogy neked mik lennének az elvárásadi azt nem tudja senki sem, nem kaptál garanciát ilyen lehetetlen dolgora, hogy elvárod, hogy a 2080 Ti legyen másfél évig a leggyorsabb kártya a piacon. DE arra igen hogy Nvidiánál az egyik leggyorsabb lesz a következő genig és ez így is marad.
    Ráadásul ezek még csak pletykák.

    Az RTX gen nem fog 2 évig a piacon maradni ez szerintem 100 %, bár csak az én véleményem mert átviszik a gyártást Samsunghoz, akinek érdekük, hogy minél előbb kihozza NV a 7 nm gyártáson a köv gent.

    Hát nyugodtan vehetsz a konkurenciától csúcs kártyát legközelebb meglátjuk ki jár jobban :)
    Nézzük a legutolsó 2 csúcs kártyát.

    Szeptemberben a Vega 64 450 $ most meg 300 környékén kever. Fél év alatt ennyit romlott a piaci értéke.
    A radeon 7 ellen( 699$) most nvidia kiállítja a 2070 supert ami hozni fogja a teljesítményét 500 $ áron....A te 2080 Ti-dnek nem lesz ilyen problémája szerintem az ampere kijöveteléig.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák