Új hozzászólás Aktív témák

  • bela-x

    újonc

    válasz Qru #4577 üzenetére

    Igen, az korrekt bolt.

    Biztosan, de én soha többet nem rendelek a filterabc-től. Jópárszor rendeltem tőlük Mobil1 olajat, mindig rajta volt lub-expert matrica (az importőr), alábbi a filterabc honlapjáról származó képen az oldalsó matrica, de hologram sosem volt rajtuk. Az állításuk szerint közvetlenül a lub-expert forgalmazótól szerzik be a mobil1 olajakat.
    A lub-expert honlapja szerint viszont csak hologrammos olajat forgalmaztak.
    Valami nem stimmelt.
    Aztán egyszer elküldtem képet a filterabc-től rendelt olajakról a lub-expertnek.
    Ez volt a válaszuk:

    "köszönettel vettük érdeklődését; a FILTERABC-ről nem először hallunk, de ezúton megerősítem, hogy a nevezett cég nem a partnerünk, Tőlünk nem vásárolnak olajat, ezért a tőlük származó olaj eredetét nem tudjuk igazolni."
    "A filterabc.hu webáruházat üzemeltető Filterabc Kft. tőlünk közvetlenül soha nem vásárolt Mobil kenőanyag termékeket, a Lubexpertes matrica, amit a Mobil termékekre tesz nagy valószínűséggel egy másolat, mi azt a típusú matricát, ami a weboldalukon lefényképezett termékeken látható, már évek óta nem tesszük a termékeinkre, 2015 szeptemberétől pedig csak Mobil 1 hologrammal ellátott termék kerülhet ki a raktárunkból."

    Idézet a filterabc honlapjáról:
    "Az olajok eredetiségét webáruházunk elsőként vállalta Magyarországon. Azért tehetjük mindezt, mert közvetlenül importőrön keresztül szerezzük be termékeinket. A mobil olajok is az importőrön (Lubexpert Kft.) keresztül érkeznek webáruházunk raktárába. Vásároljon sorszámozott hologrammal ellátott eredeti MOBIL olaj, nálunk ezt megteheti. Megbízható olajforrás vagyunk!"

    Szóval biztosan "korrektek", és fentiektől függetlenül természetesen lehettek eredetiek az olajak amit kaptam tőlük, mert sokféle úton eljuthat az olaj A-ból B-be, és sokat is állhat raktárban, rendeljetek onnan jó sokat, de én biztosan nem fogok többet.
    Sajnos más helyekkel is volt kb hasonló tapasztalatom.



Új hozzászólás Aktív témák