Új hozzászólás Aktív témák

  • HalasKYO

    aktív tag

    Szia, angollal nincsen gond, csak az én linux ismereteimmel :)
    De kis problémába futottam.

    Előzőleg feltelepítettem a frissítéseket, azóta megy az SMB látom és tudom módosítani, a gond csak az hogy nem tudom windows alól hogyan tudok bejelentkezni?
    Először mikor látta a gép kért jelszót és felhasználónevet, de most már nem és ha nem adok a nobodynak RW jogokat akkor csak olvasni engedi. Ezt hogyan tudom kiköszöbölni ?

    A másik meg az hogy azt hittem csak külső forrásból kell telepítenem a TrasnmissionBT-t.
    Megpróbáltam feltenni egy deb fájlt azóta a frissítéskezelőben nem tölt be egy frissítést se, csak ezt az üzenetet dobja fel, valamit megkavart ez a deb és emiatt nem tudom most feltenni az általad linkelt unlockert.

    Az üzenet :
    "
    Failed to execute command 'export LANG=C; apt-get --simulate --reinstall install openmediavault-transmissionbt 2>&1': Reading package lists... Building dependency tree... Reading state information... Some packages could not be installed. This may mean that you have requested an impossible situation or if you are using the unstable distribution that some required packages have not yet been created or been moved out of Incoming. The following information may help to resolve the situation: The following packages have unmet dependencies: openmediavault-transmissionbt : Depends: transmission-daemon (>= 2.42) but it is not going to be installed Depends: transmission-cli (>= 2.42) but it is not going to be installed E: Broken packages"

    Azt viszont nem tudom hogy ezt a rossz Transmissiont hogyan tudom letörölni ?

    [ Szerkesztve ]

    Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo

Új hozzászólás Aktív témák