Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    (#11987) cellpeti: Sehogy, mivel az egy virtuális hely, ahová a könyvjelzőidet és a könyvjelzőmappáidat rakhatod ki. A könyvjelzőmappán jobbklikk, Tulajdonságok->Megjelenítés a Személyes sávon

    (#11988) brd: Ismert bug alacsony prioritással, de szerencsére random. Van egy másik is, mégpedig több Local Storage-t használó script, amikor egyidejűleg éri el a Local Storage tartalmát sérülhetnek az adatok.

    Szóval egyelőre még mindig a cookie a legstabilabb, vagy a fájlokban (JS, CSS) tárolt adatok.

    (#11989) Pano: Egyszer kell átvinni, mivel Firefoxban alapból ki is írja a jelszavakat annyira nem nagy dolog szerintem, ha tényleg át akarsz állni.

    (#11990) dqdb: Már azzal megelégednék, ha az FTP-t írná ki külön és a HTTPS esetében a mixed content-nek lenne valami külön jelölése. Mint például Chrome-ban a piros, áthúzott https felirat.

    Így kizárásos alapon a Web szó utalna a http-re, amit úgyis csak akkor szerkesztek, amikor belkattintok a címsorba.

    A HTTP ebben az esetben már csak annyival lenne jobb, hogy nem lenne a Web szó után felesleges 10 pixel üresen.

    (#11992) cellpeti: Úgy, ahogy a többi. Telepíted az Adobe Reader plugint. De javaslom inkább a userJS-es megoldást, ami a Google nézőkében nyitja a PDF fájlokat. Biztonságosabb és stabilabb, már ha nincsenek extra igényeid PDF olvasás terén.

    (#11993) Nagymelák: A legegyszerűbb, ha Firefoxon belül exportálod a könyvjelzőket HTML formátumba, majd a HTML fájlt beimportálod Operába.

Új hozzászólás Aktív témák