Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #19636 üzenetére

    Új snapshot: 15.0.1147.100

    Ctrl+Insert, Shift+Insert hotkeys work in address bar
    Ctrl+Shift+V does "paste and go"
    Maximized window state saved on Windows, too
    Chromium updated to 1500.52

    "Ez hülyeség, én már egy ideje teljesen kiváltottam egy laptoppal az asztali gépet, és NAGYON nem bántam meg, SŐT. :) Erősebb is, mint az egykori asztalim, játékra úgysem nagyon kell, munkára, szórakozásra viszont annál inkább, és tökéletes választásnak bizonyult, mivel még ráadásul hordozható is, ami ugye az egésznek a lényege..."

    Így van. Továbbmegyek: Egy jó laptop (pl. Clevo) még a masszív igénybevételt is bírja (normális belső kialakítás, bővíthetőségre optimalizálva, IC Diamond hűtéssel). És mégis relatíve olcsóbbak, mint a divatcuccok (Alienware, MacBook). Csak azt sajnálom, hogy a ToughBook-ból nincs high-end változat. Bár igaz, hogy igyekszem vigyázni a cuccaimra, terepjáróval meg főleg nem megyek át rajtuk, de a túlbiztosítás megnyugtató. ;]

    Bár a Clevo is húzósabb, mintha vennék valami Dell vagy Acer notit, de legalább tényleg én döntöm el, hogy mi legyen benne a legapróbb részletig és nem erőltet rám valami szart, legyen az OEM Win8 vagy Blu-Ray meghajtó vagy 18"-tól kisebb kijelző (még ha fullHD is), ha nem akarok kompromisszumokat kötni a specifikációban.

    (#19646) Land: ESET Smart Security-t tiltsd le, cseréld le, vagy (ha képes rá) kapcsold ki Opera specifikusan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák