Új hozzászólás Aktív témák

  • smrtprjcts

    csendes tag

    válasz Parci #6957 üzenetére

    Hűha. Kissé frusztráló visszaolvasni a hozzászólásokat, mert mintha más moziban ülnénk. Mintha a hozzászólásaimat el sem olvastátok volna, meg sem történtek volna, ugyanazokat a már cáfolt és megmagyarázott dolgokat veszitek elő, mint amikor már egyszer kiderült, hogy abszolút nem vagytok képben az appal. Durva.
    Már legutóbb is azzal kellett kezdenem, hogy érdekesen próbáljátok tálalni, hogy én nem egyeztetek, mert már az elején ~4 éve e-mail-ben kerestetek, [kerestél], azonnal válaszoltam és semmiféle választ nem kaptam, nálatok akadt el a dolog ennyi ideig és nem nálam!
    Most meg itt problémáztok (ahogy nyár végén is) ahol leírtam, hogy nem vagyok, mert ez nem az én és nem az appom topikja. Ezt is ti erőltetitek problémát generálva. Ha másra nem jó arra biztos, hogy lehet magatokat és a tagokat idegesítitek. Biztos jó unalom ellen amúgy.
    És most megint úgy próbáljátok itt tálalni, mintha miattam nem lenne megállapodás évek óta, úgy hogy ennyi idő után hirtelen előugotok követelésekkel. De én nem vagyok korrekt és én nem állok szóba veletek... Minimum kétszer leírtam, hogy itt nem vagyok aktív (nem is hivatkozok erre a topikra sehol). Márpedig akkor nyilván nem is ugrok arra ha ti itt irogattok magatokban. Ezen nem is szeretnék és ha szeretnék sem tudnék változtatni. Egyrészt ezért is sikkadt el a nyaralás után a dolog. Másrészt meg mivel előtte sem jutottunk semmire, mert egy értelmes választ nem kaptam a szakmai felvetésekre, csak olyan legyen úgy, mert csak választ. Amik, ahogy akkor is kifejtettem, miért álságosnak tűnőek és kötekedés szintüek, minden szakmaiságot nélkülöznek, értem ez alatt az opensource/gdpr dolgot. Tovább nem jutottunk.
    Még csak véletlenül sem nevezném egyeztetésnek és párbeszédnek az olyat, hogy legyen nyílt mert igaz, hogy nem biztosítja ami miatt eredetileg kértük, de legyen az. Mert csak. A korrektség jegyében természetesen ennyi idő- és munkabefektetés után. Nem túl célravezető, ráadásul amikor nem volt nyílt akkor nem volt ezzel gond, amikor meg működésképtelenen nyílttá vált, akkor meg senki nem csinált vele semmit. Azóta se. Az enyém nem a folytatás, ez egy fork. Az meg most is létezik és nem zárt csak a hatalmas közösségi erő nem viszi egy lépést sem előrébb, de most is lehet folytatni. Annak itt ez a kiváló topik, annak szántam, sosem akartam ezt átvenni. Ígéretek voltak is, de azóta is az indító commit-ot látom, egy betű nem került bele. Talán nem véletlenül ez megy, az meg nem. Ez él 4 éve, az pedig ment max 1,5-et. De erőltetitek... Lehet az általatok preferált fejlesztés is miattatok halt el, mert az úgy nem működik? Költői kérdés volt, már kiderült és tudjuk a választ.
    Ezeket sem először kell leírnom.
    Lezso, úgy látom te sem olvastad el amiket írtam. Amúgy sem tudom hova tegyem ezeket a hozzászólásokat, annyi ilyen ismétlődik megint. Ami projektet én folytattam az nem működött és nem volt nyílt. A github bizonyítja. Ha valamivel nincs az ember képben lehet jobb nem kinyilatkoztarni, mert a tényekkel ellentétes, korábban is cáfolt kijelentések a tárgyalófél felé nem feltétlen azt mutatják, hogy korrekt a hozzáállás.
    A weboldal reklámjainak megjelenítése pedig most úgy látom mégsem olyan fontos, azért fel kellett hozni, hogy inkorrekt. Ezért még egyszer: továbbra sem kiszedve vannak, hanem nincsenek megvalósítva, ahogy használati szempontból ennél fontosabb és egyszerűbb(!) funkciók sincsenek. Óriási különbség. Örökölt. Nyilván a végeredmény ugyanaz, viszont az egyik verziót lehet hergelésre használni és a korábbi magyarázatokkal sem értitek meg még véletlenül sem a különbséget. Pedig szakembereknek nem egy magas léc.
    Az app reklámokat meg innen kérték, tehát ha ez inkorrek, akkor jelzem, hogy ezzel a topik tagjait is sértegetitek úgy, hogy talán igazatok sincs, de minimum nézőpont kérdése. Megjegyzem mert már azt sem tudom írtam-e vagy csak akartam, hogy a PH-s reklám is talán beletehető valahogy, ahogy az app-os is kiszedtő ami természetesen könnyebb. Hogy nem így van? Nyárig ugye ültetek csendben, max azóta lehetett volna. De azóta egy minimális tartalmú frissítés történt, mivel nem szándékoztam túl sok energiát fektetni olyanba ami épp a megszűnés irányába halad. Ez már eddig legalább elvitathatatlan eredménye a kommunikációnak. Ez is valami.
    De tényleg lépjünk ezeken végre már túl és találjuk ki mi legyen, mi az ami megfelelő és szakmailag is értelmezhető, már ha ez a cél, mert eddig és egyre inkább úgy érzem, hogy a célotok sosem volt ez.
    És ami fontos és talán még mindig nem sikerült megérteni, továbbra sem vagyok adatfeldolgozó, nem tárolom az adataitokat. A Google mint az alkalmazás elérését szabályosan, törvényes keretek közt biztosító fél felé minden letudva, ellenőrizve, a GDPR kötelező vagy 4 éve és minden egyéb a Google törvényességi kötelességéhez szükés elvárt és kötelező kitöltve és általuk jóváhagyva. Az appnak ugyanúgy nem kell semmiféle szerződés veletek, ahogy más böngészőknek sem amelyek, ugyanígy zártak és kezelik az oldalt, netán beépített reklámszűrővel módosítanak a megjelenítésen. Lehet pár száz/ezer Play-en, nyugtassatok meg, hogy nem azzal töltitek a napjaitokat, hogy őket zaklatjátok sorban ugyanezzekkel a képtelenségekkel. Bár tőlem hiányoljátok, konstruktivitás a részletekről eddig nulla. Vagy mást értünk ez alatt. Én építő jellegűt, szakmailag is indokolt kéréseket értek, nem az azt nélkülöző, ultimátumra való bólogatás elvárását azokra amikkel 4 év után hirtelen előhozakodtok. Szóval én továbbra sem tudom, hogy hogyan tovább, ha olyanokat kértek amiknek semmi értelme, mert kötitek az ebet a karóhoz, plusz láthatóan feleslegesen írok le bármit is, mert mintha egyszer sem sikerült volna elolvasni semmit sem. De sajnos tényleg semmit.
    De ahogy legutóbb is, én továbbra is kész vagyok, hogy megoldjuk a problémákat, de az, hogy többször leírok valamit és mintha meg sem történt volna, az egyrészt fárasztó/idegesítő, másrészt nem épp azt mutatja, hogy a ti valódi célotok, hogy megoldjátok a dolgot, vagy éppenséggel korrektül állnátok a dologhoz, vagy hogy tudnátok mit miért akartok. Legalábbis eddig ez áll eddig össze az eddigi - úgy látom mások számára is - zavaros kommunikációtok alapján. És ezt most még fokoztátok is az utóbbi kijelentéseitekkel.:(

    Ui: továbbra sem tudom garantálni, hogy a ti elképzeléseiteknek megfelelő ütemben tudjak reagálni.

    [ Szerkesztve ]

    Privátot nem olvasok. Emailben megtalál aki szeretne

Új hozzászólás Aktív témák