Új hozzászólás Aktív témák

  • ,

    addikt

    válasz hcl #66528 üzenetére

    Sajnos igen, pont a Foxpost vette át a Webox-ot (lett is az 1-2 napos szállításból 4-5-6-7 nap).

    A Posta csomagautomaták Győrben rendszeresen nem működtek. Vagy egyből hibaüzenet fogadott, hogy nem működik, vagy a csomagcímke nyomtatásakor jött "A szolgáltatás jelenleg nem működik, kérjük próbálja újra." (vagy valami nagyon hasonló) hibaüzenet. Ilyenkor 15-20-25-ször újrapróbálkozva végre kinyomtatta a csomagcímkét (ami aztán sokszor olvashatatlan volt, ezért megint újra kellett nyomtatni). Kénytelen voltam a város összes automatáját végigjárni (2 db volt akkoriban, most már 3), persze egyik se működött az esetek többségében. Volt olyan automata is, aminél feladást követően a bizonylat kivehetetlen volt, mert vagy fennakadt valahol, és kézzel kellett felnyúlkálni az automatába, hogy ki tudd szedni a papírt, vagy ami még rosszabb, miután leesett a papír, olyan erővel indult meg a levegőfújás, hogy elfújta a papírt egy résen keresztül, és volt bizonylat, nincs bizonylat.
    Milliószor bejelentettem a hibákat a Postánál, de nem igazán foglalkoztak szerintem vele, mert nem lett változás. Sokszor tanácsolták azt is, hogy ha egyik automata sem működik (márpedig nem működött, amiről képeket is csatoltam nekik mindig), akkor a feladási kóddal bármelyik postára be tudok menni, és ott is ki tudják nyomtatni a csomagcímkét. Ehhez képest én bármelyik postánál próbálkoztam ezzel Győrben, sehol sem tudtak segíteni, fogalmuk sem volt, hogy mit kezdjenek a csomagautomatás feladási kóddal.
    Aztán a pohár akkor telt be, amikor már az 1 napos szállítási határidőket is rendszeresen nem tartották be. Néhány alkalommal még tűrtem, aztán megfogadtam, hogy elég volt, minden ilyen alkalomnál menni fog a panaszlevél. Így is lett, ők pedig minden alkalommal a feladási díj dupláját fizették vissza nekem. Összességében csak nekem több, mint 100ezer Ft-ot fizettek vissza (országos szinten ki tudja hány milliót?). Nem tudom ez a hozzáállás anyagilag miért érte meg nekik, de ha nekik jó volt így, panaszra (az idegeskedést leszámítva) nekem sem lehetett okom, mert ingyen vitték a csomagokat (sőt, még fizettek is érte).

Új hozzászólás Aktív témák