Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz KROK640 #11921 üzenetére

    Nos, ez nem lesz túl Ontopic, de kell valami happy story is ide :
    Az előzőleg beidézett hozzászólásban megismerhettük Józsefet, most az ő szála fog folytatódni.
    Szóval, miután leírtam az egészet annyira felülkerekedett rajtam a kíváncsiság, hogy felhívtam Józsefet, mégis miért hátrált ki az üzletből? Ő pedig közölte, hogy valami ismerősének a tartalék gépét kapta meg ingyen, és mivel a közeljövőben amúgyis egy új gépet akar venni, nem költene most áthidaló megoldásokra, hanem elvan a kölcsön géppel, és majd vesz újat.
    Ezután (mint ismertes szenvedek a gépemmel elég a #11901 bejegyzésig visszamenni) gondoltam egyet és rákérdeztem, hogy most akkor ha neki úgysem kell az SSD-je nem tudná-e kölcsön adni? Mondta, hogy de igen, természetesen. Lebeszéltük, hogy másnap (azaz tegnap) ideadja nekem.
    Tegnap aztán felhívott, hogy reggel elaludt, otthon felejtette, de ha akarom hazamegy érte (közeli falu), és akkor a városban este 6 körül tudunk talizni. Ez nekem 2 órányi extra várakozást jelenetett volna eléggé durva szélviharban, szóval mondtam neki h akkor majd ma. Ma pedig a megbeszélt időpontban, helyszínt illetően rugalmasan megjelent, kábelt is hozott az SSD mellé, és már itt van nálam az SSD. Mondta h szombatig ráér.
    Szóval tudok tesztelni, és most van ide egy pozitív történetem is. :)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák