Új hozzászólás Aktív témák

  • koby11h

    aktív tag

    válasz Lenry #3617 üzenetére

    Itthon 1 gép, sokszor előfordul, hogy vagy bemegyek valamelyik céghez vagy itthonról elintézem amit kell. Rövid dolgok, de inkább ez mint öltözködés, 15 perc kocsival oda, 15 vissza...
    Ehhez sokáig Win7, aztán fél éve már Win10, mert szoknom kell, hogy azonnal tudjak válaszolni különböző Win7 alatt nem létező hibákra (kezdő képernyőnél hiába nyom bármit nem jön be a jelszó kérő ablak, frissítési gondok, tálca fagyás, mi van a gépházban és mi a vezérlőpultban, proxy kezelés...) plusz mindenhol Office 365 aminek a portal-ja böngészős de a tudnivalókat képernyőképekkel elmagyarázni szintén csak Microsoft Office alatt tudom, így arra is rá vagyok kényszerülve. Illetve van még régi vSphere 4.x, az újabb már abból is böngészős hála Istennek, de a régi még megy kettő szerveren is ami már nem lesz megfrissítve. Sőt ne nevess ki de van egy amit néha felügyelek és még NetMeeting-es!
    Szóval sok leíráshoz képernyőképhez, kompatibilitás miatt (még macOS alatt futó legújabb Office program is tudott egy esetben kompatibilitási problémát produkálni, nem beszélve a Libre Office-ról). Szóval a kényelem miatt kötve vagyok, és tényleg nincs erőm két rendszert kezelgetni, váltogatni így maradtam jelenleg Win10-en.
    Persze ez az én szoc. problémám :) nem kell irigyelni...

    Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

Új hozzászólás Aktív témák