Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz hcl #4881 üzenetére

    "Mondjuk annyiban jogos, hogy nem írta, mikori IS200-a van. Most látom, hogy a Lexus adott ki ilyen néven 2010 után is autót"

    Ezt irtam:
    "Kuszob rohadt, mint mindegyik is200-ban"
    Lexusok ~2005 ota nem rohadnak, semennyire, ha elotte nem voltak osszetorve vagy valami. Sajnos az az elottiek kozul meg kb csak az nem rohad, amelyiket nem hasznaltak. :(
    Amit tenyleg nem irtam le, hogy is200-bol sedan volt, de annyira ritka volt a kombi (es undoritoan nezett ki), hogy el is felejtettem, hogy letezett.

    Amugy az is200 is250 pont egy nagyon erdekes dolog, mert tokeletesen meg tudja mutatni, hogy nem az eron mulik, hogy egy autot mennyire jo erzes vezetni. Az is200 minden, csak nem eros/gyors, megis akkora elmeny vezetni, hogy az hihetetlen. Hozza kepest az is250 teljesen doglott, hiaba erosebb es rugalmasabb, autokent megis ezerszer jobb.

    bambano: c1 vectra egy teljesen mas kerdeskor, mert sokkal tobb fajta kombinacioja volt, de ha leirod a motor/valto/kasztni kombinaciot, akkor mar viszont mindent elmondtal, ismerem a tipust.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák