Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
válasz CsendPenge #2 üzenetére
Az összes így használja.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Male
nagyúr
válasz CsendPenge #2 üzenetére
Még két példa: ABIT BX6-2, ASUS P4S533 (AGP-PCI1-PCI5 shared). Ez a kézikönyvében van (az ASUSban 22 oldal lap alja, a másikban most nem tudom, mert elraktam valahova...de hová? Még a végén Cavington kell :) ).
-
Mista Boller
tag
Ez nem valami nagy talamany az Abit-tol. Korulbelul ugyanezt a hatast lehet elerni egy PCI-helyre szerelheto hutovel kozvetlen a kartya ventillatora alatt.
Tout le monde est une nonne
-
Manta
tag
Példának okáért vettem a saját (KR7A) alaplapom manuálját: PCI slot 1 shares IRQ signals with the AGP slot.
-
CsendPenge
őstag
Annyit hallani erről, hogy agp melletti pci közös irq-t használnak, de én eddig még nem találkoztam ilyen lappal (igaz, annyira sok azért nem volt a kezem között).
Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.
-
Male
nagyúr
Az, hogy az AGP melletti PCI helyet elfoglalja szerintem nem nagy gond, mivel az közös IRQ-t használ az AGPvel, és így (szinte) használhatatlan.
Aktív témák
- Napelem
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- További aktív témák...