Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz deka10 #6066 üzenetére

    Pedig inkább azzal van a gond, hogy sok külsős alkalmazást nem csináltak még meg Oreóra.
    A Samsung nem pont emiatt, vagy a felhasználók érdekeit nézve adja ki később a főverziós frissítéseket - még ha ez jól is hangozna, vagy mellettük szólna -, hanem saját érdekből, az csak járulékos dolog, hogy addigra valóban kevesebb alkalmazással lesz már gond, mert jórészt optimalizálva lesznek az új Androidra.
    Általában az új "S" típusok bejelentéséig szokta húzni a Samsung az új főverziós Android kiadását, ez most február vagy mársius lehet időpontilag az S9-ek tekintetében.

    A Huawei bevállalta, hogy a Google telefonok után, szinte elsőnek adja ki az új csúcstelefonján az Oreót, ennek persze a korábban írt hátránya is van az előnyök mellett, de erről részint nem ő tehet, ráadásul ha kimondott Oreo probléma van, akkor az pont úgy adott a Google féle Pixel 2 és társai telefonokon, tehát az Android problémát a Google kell, hogy javítsa, a gyártók aztán vehetik át. (Ilyenről is pont volt már itt szó.)
    Abban viszont biztos vagyok, hogy ha nem vállalta volna be és 7.X.X lenne a Mate 10-eken, akkor meg azért problémáznának sokan és várnák felháborodva az Oreót...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák