Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz pergabb #6483 üzenetére

    Nem, nem azt mondom, épp ellenkezőleg, bárhol veszed a készüléket, a Telenor 4G hálózatán probléma lesz, 4G hálózaton ha készenlétben hívás érkezik, akkor nem vált vissza 3G/2G módba, így nem jön létre a kapcsolat és csak értesítést fogsz kapni a nem fogadott hívásról anélkül, hogy a készülék kicsörögne.
    Ismétlem, ez a probléma csak és kizárólag a Telenor 4G hálózatán adott, saját 3G és 2G hálózatukon nem, illetve más szolgáltatóknál egyik hálózati módban sem, 4G-n is okés minden a Telekomnál és a Vodafone-nál is.
    Mindegy, hogy hol és milyen Mate 10 Pro-t veszel, amíg a nem orvosolják a Telenor 4G hibát, addig adott lesz, ha meg javítják, akkor a már korábban értékesített készülékeken is megszűnik a probléma, nem pedig csak az újonnan forgalmazottakon, mivel nem a készülék hibájáról, pláne nem hardveres hibáról van szó. (Ellenkező esetben más szolgáltatóknál is probléma lenne a 4G hálón, pláne a Telenorral azonos frekvenciákat használóknál, de ilyenről szerencsére szó sincs.)

    Inarus: Említett itt valaki más típust is, de komolyabb szinten csak ez a kettő van meg, a Mi Mix 2 azért maradt meg bennem ennyire, mert annál tesztekben is leírták.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák