Új hozzászólás Aktív témák

  • gabe8719

    senior tag

    Sziasztok!

    HELP! :W :W :W

    Kb. egy éve abbahagytam a játékot, előtte viszont rengeteget játszottam, kb. másfél éven át napi szinten; elég messzire eljutottam. A gondom az, hogy egy ideje már nem működött az azelőtt bevált google fiókba mentés(ha jól emlékszem, egyszerűen megszűnt a lehetőség), és mivel más módon nem tudtam felhőbe menteni valamiért, mindig úgy mentettem, hogy az android/data mappából a komplett játékmappát kimentettem, majd újratelepítve az apk-t, egyszerűen a helyére másoltam. Működött.

    Majd eltelt némi idő, és ahogy az lenni szokott, lettek új verziók, és a most feltelepíthető apk sehogyan sem akar működni a korábbi adatállománnyal. Az új telefonon azonnal kilép a program indításkor, a régi, korábban bevált készüléken először kiírta, hogy további ~160 mb szükséges, majd le is töltötte, végül fekete képernyő és újabb kilépés.

    Valamikor a Nascar küldetések után hagytam abba az aktív játékot. Egy korábbi apk-val + play frissítéssel működhet? Nagyon szeretném valahogy visszakapni a korábbi játékállásomat, azt hiszem az életben nem kezdem elölről újra...

    Legalább addig szeretnék eljutni, hogy sikeresen elindítom a programot a játékállással, és csinálok valahogy egy felhőbe mentést, hogy már az új telefonon tudjak játszani.

    Egyáltalán a korábbi mappastruktúrából kinyerhető valahogy csak a játékállás?

    Köszi előre is!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák