Új hozzászólás Aktív témák

  • DigitXT

    félisten

    válasz #27441408 #9803 üzenetére

    automatikusan a képernyővel zárja a játékot is, akkor ugrik a félbehagyott játék
    Kutya legyek, ha ezt most értettem...:D Nem emlékszem már, hogy droidon meghagyták-e a régen még létező explicit kilépés gombot, de azt hiszem nem. Szóval ha csak "kiugrasz" belőle (home gomb, vagy mondjuk képernyőzár), akkor automatikusan Pause állapotba kerül a verseny, és folytatható később. De ha sok más alkalmazást megnyitsz ezután, és szüksége van a telefonnak a memóriára, akkor kilövi a játékot, és az a bukó. Vannak programok, amik ennek ellenére vissza tudják tölteni magukat az előző mentett állapotba, de az RR3 legjobb tudomásom szerint nem ilyen. És amúgy jó is, hogy nem ilyen, mert ezt fel lehet használni arra, hogy ha valami egy verseny nem jön össze, akkor te magad lövöd ki, és próbálhatod újra, miközben mondjuk a szervizes aranyad megmarad.:R Ezt felfoghatjuk kiskapunak. Az autó is marad sértetlen, stb. Míg ha úgy venné, hogy kilépsz a versenyből, hogy újra próbáld, akkor az ugye DNF, szépen romlik az autó, romlik a statisztikád, és elveszi a szervizest is, mert nem nyertél, tehát egy arany bukó.

    l4ci: szerintem ez még belefér a más ilyen "nem nagyon van" kategóriába.:) De nem meglepő módon ez is Le Mans, szóval nagyon újat nem mondtál.:)) Nekem pl. az egyik új szériában egy 10 körös Monza verte ki a biztosítékot, egyszerűen nem volt kedvem elkezdeni.:DDD Pedig az csak 15 perc. (Mondjuk nem tudom, milyen köridőt lehet menni azzal a verdával. De felteszem 1:30-akat igen...)

    Szerk: mondjuk ahogy elnézem, teleszórták 10 körösökkel. Amúgy nem baj, csak ne aludjak el közben.:) Na majd, ha lesz időm, és kedvem, akkor folytatom ezt a szériát is...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák