PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Mitől lenne ez a különbség? Azt tudom elképzelni, hogy magasabb hőfokon és hosszabb ideig sütöttek levegőfújós sütőben, mint olajban. Ekkor lehet több akrilamid. Egyébként mitől keletkezne több? Esetleg azt el tudom képzelni, hogy olcsó levegőfújós sütőket teszteltek, melyek bevonatából kerültek vegyületek az élelmiszerbe .
Én speciel max 180 fokon szoktam a krumplit sütni (az ajánlott 200-210 fok helyett), és még így is kevesebb idő kell neki Airfryerben, mint amikor sütőben sütöm, szóval kétlem, hogy több akrilamid keletkezne.
***
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NBA és kosárlabda topic
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új prémium hirdetések