Új hozzászólás Aktív témák

  • kzkz

    őstag

    válasz undercover #142575 üzenetére

    2.§ A biztosítási szerződés létrejötte, tartama
    2. 1. A biztosítási szerződés a Szerződő és a Biztosító között jön létre, azzal, hogy a Media Markt a Biztosító képviselőjeként a Szerződő által tett ajánlatot elfogadja. A Biztosító a létrejött biztosítási szerződésről biztosítási kötvényt állít ki, amely rögzíti a biztosítási szerződés lényeges feltételeit.
    2.2. A biztosítási szerződés a biztosítási kötvényen feltüntetett határozott időtartamra (ld. még a 4.1-4.2. pontokat) jön létre.
    2. 3. A biztosítási szerződést olyan személy kötheti meg, aki megfelel a jelen feltételek 1.20. pontjában leírtaknak.
    2. 4. A Szerződő a biztosítási szerződést az alábbi módon kötheti meg:
    2. 4. 1. Az Áruházban vásárolt vagy átvett termék esetén, a termék megvásárlásakor vagy átvételekor - bármelyik biztosítási csomagra vonatkozóan - a Media Markt alkalmazottjánál személyesen tett ajánlattal,
    2. 4. 2. a Webáruházban vásárolt termék esetében bármelyik biztosítási csomagra vonatkozóan, az internetes vásárlást követően tett elektronikus ajánlattal,
    2.4.3. a termék megvásárlását követő 185 napon belül – kizárólag a Garancia Plusz Silver biztosítási csomagra továbbá Információ technikai készülékekre, fototechnikai berendezésekre, GSM, TV termékkategóriába tartozó termékekre vonatkozóan a termék áruházi megvásárlását követő 21 napon belül Garancia Plusz Gold és Garancia Plusz Platina biztosítási csomagokra is – bármely Áruházban - a vásárlási számla és a jótállási jegy egyidejű bemutatása mellett - a Media Markt alkalmazottjánál személyesen tett ajánlattal.
    2.4.4. Információ technikai készülékekre, fototechnikai berendezésekre, GSM, TV termékkategóriába tartozó termékekre a termék áruházi megvásárlását követően akkor köthető Garancia Plusz Gold és Garancia Plusz Platina biztosítás, ha a Szerződő a megvásárolt terméket valamely Media Markt Áruházba beviszi és az Áruház meggyőződik az eszköz sérülésmentes állapotáról és azt dokumentálja.
    2. 5. Áruházi értékesítés esetén (ld. még a 2.4.1., 2.4.3., 2.4.4. pontokat) a Media Markt a fizetendő biztosítási díj Szerződő – Akciós értékesítés esetében részben vagy teljes egészében helyette a Media Markt - által történt megfizetését követően a Biztosító által kiállított kötvényt átadja a Szerződőnek.
    2.6. Webáruházban vásárolt termék esetén távértékesítés keretében történő szerződéskötésnél a biztosítási szerződés abban az esetben jön létre, ha a biztosítási díj 15 napon belül beérkezik a Biztosításközvetítő bankszámlájára, és a Biztosító az ajánlatot nem utasítja vissza. A 15 napos határidő akkor kezdődik, amikor az ajánlatot a Szerződő a Biztosításközvetítő részére elektronikusan visszaigazolja.

Új hozzászólás Aktív témák