Új hozzászólás Aktív témák

  • zsuri0

    csendes tag

    Sziasztok!

    A 13 éves 42-es HD Ready plazmánkat szeretném egy újabb, nagyobb tévére cserélni. A keret kb. 300e forint lenne. Az egyik szóba jöhető modell a QE65Q60T. Csak tévézésre használjuk, elsősorban este félhomályban. Mivel a tévénkben eddig nem volt okos funkció eddig leginkább a Vodafone (UPC) digitális csatornáit néztük egy Vodafone box-on keresztül illetve alkalomadtán amit letöltöttem a netről egy mediaplayer segítségével. Valószínűleg a jövőben is maradna ez a választék (csak a tv adásokat közvetlenül, nem a Vodafone box használatával), de nem elképzelhetetlen az sem, hogy ha kipróbáljuk rászokunk a NetFlix-re.

    Az lenne a kérdésem, hogy a Samsung tévéken használható valamilyen formában a Horizon Go szolgáltatás (akár telepítve, akár Chrome-on keresztül)?

    Az MM-ben sikerült pár hasonló árú tv-vel összehasonlítani (állítólag mindegyik ugyanúgy volt beállítva) és ennek tetszett legjobban a képe. Mondjuk nagyon vonzana még a Philips is az Ambilight miatt, viszont annak szerintem picit fátyolosabb a képe.

    Ha valakinek lenne ilyen tévéje: mennyire homogén a fekete kép, mennyire van bevilágítás? Az eladó próbálta bemutatni a boltban de abban a fényárban és csillogásban nem látszott semmi.

Új hozzászólás Aktív témák