Új hozzászólás Aktív témák

  • looserede

    csendes tag

    Sziasztok!

    Új vagyok még itt és elég nagy gondom van, ebben kérném a szakértők segítségét!

    Több év alatt összespórolt, félretett pénzemből karácsony előtt vettem egy Samu ue46es8000s TV-t.
    Nem szakmai szempontok vezéreltek,mivel nem vagyok egy tech guru, teljesen más területen dolgozom, így csak a látványra a külcsínre koncentráltam, ami ennél a modellnél nagyon bejött!

    Minden rendben volt 3 nappal ezelöttig, amikor is a következő problémával szembesültem:

    A kép felső része csatornaváltás után elkezdett durván csíkozódni, innentől kezdve akárhányszor csatornát váltottam csíkozódott de nem mindig a kép teteje, hanem hol középen, hol alul, hol felül jelent meg egy csíkozódó sáv. Ha a hangerőt emeltem akkor is megjelent, vagy ha akármelyik gombhoz hozzányúltam akkor is csinálta minden alkalommal kb 4-5 mp-ig utána abbamaradt és norm lett a kép egészen a következő csatorna váltásig :F :F

    Ma viszont szabadnapos lévén egész nap ott bambultam a TV előtt, de ma azért se csinálta egy mp-ig sem, mintha meggyógyult volna :D

    Mi a franctól lehet ez?? Típushiba, vagy inkább a szolgáltató által biztosított jel gyengesége?? A beltérin is csinálta és a hagyományos módon is, sajnos DVD-n nem próbáltam ki.

    A Tv egyébként nem rossz, bár van felhősödés , de az enyémen nem vészes, legalábbis ki lehet vele békülni, de ezzel a jelenséggel nem!!
    Ha ezt más is tapasztalta, vagy típushiba lenne, akkor nekem ne cserélgessék+javítgassák inkább elhozok egy másik modellt a cserejegyre, a szolgáltató hibája akkor azzal kell szerződést bontanom.

    Melyik lehet a gond? Segítsetek please! Egy vagon pénzbe került, rengeteg túlórámba, izzadságba verítékbe, az életben semmi igazán luxus cikket nem vettem még, csak ezt :U Erre is ráfáztam?

    Köszönök minden javaslatot!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák