Új hozzászólás Aktív témák

  • Qadron

    tag

    válasz BBéci #41596 üzenetére

    Nekem konkrétan egy plazmám sem volt, de nem állítom, hogy nem is lesz. (illetve igen, de azért, mert mire összejönne rá a lóvé, addigra nem fogják gyártani, lesz helyette oled.)

    Az a baj, hogy te 300 és 400 ezer alatt nem is ismered azt a szót, hogy TV. Csak a magyarok nagy többsége sajnos nem teheti meg azt, hogy 150-200K-nál többért vegyen tv-t. Nem akartam ezt idekeverni, de a led előnye az is, hogy vannak olcsóbb kategóriák, mint a plazma tvben.

    Bevállalni meg azért nem merném, mert én sűrűn hagyom itt a gépet órákra is a képernyőkímélőt nem használom, úgy igen hamar beégne a plazma, ráadásul 100 centi alatt nem is van plazma, de az is csak HD ready a nagy része a csúcsszuper 1024-es felbontásával olyan 120K-ért. Az aztán remek ár egy monitorért, amin aztán számolhatod a pixeleket. Olcsóbb monitornak egy led tv sztem.

    Inkább úgy kéne feltenned ezt a kérdést, hogy jelentkezzen akinek van 400 rugója TV-re... Ezért nem annyira népszerű egy led topikban a plazma, mert ami már valamire használható az drágább is. A ledet meg inkább bevállalják sokan, amint látod (elég csak eladási listákat nézned), akár felhősödve is mert olcsóbb, persze akik 300K-t adnak ki ledre azt én se tartom ésszerűnek.. De nem fogod az itt lévők nagy részét soha meggyőzni arról, hogy a plazma jobb, mint a led a fentebb leírtak miatt.

    Hány olyan embert látsz aki ES8000-el, vagy ES7000-el bajlódik 55 colban? És ezekkel szemben hány olyan van akinek 6100, vagy az alatti tv-je van 40 col alatt? Nem azért veszik, hogy "megérdemeljék" a Te szemedben gagyi ledet, hanem azért, mert az egyéni preferenciáik ezt diktálják, emellett ennyire telik és pont.

Új hozzászólás Aktív témák