Új hozzászólás Aktív témák

  • jdeutsch

    tag

    válasz Flashget #81588 üzenetére

    "Hogy lehet sokat csökkenteni a költségeken ha csak a felső kategóriába hagyjuk meg a edge led és ultra clear panelt?"
    Szerintem pedig jobb ha tőlem tudod meg, mint egy vad idegentől ez tisztán "szerencse kérdése", lehet alap modellben is "jó panel" és a felső kategóriában is az "elvárást éppen kielégítő változat!
    A Samsung mindig azt építi be a sorozatba ami éppen "elérhető" (raktáron van) a gyártás során. / természetesen minden esetben kielégíti a specifikációban rögzített követelményeket / De mint tudjuk van tól-ig
    határ, és biza előfordul hogy az alap modell "jobb vagy azonos tudással bíró" panelt kap.
    Ezt lehet vitatni, csak épp nem érdemes.
    Ami a 3D-t illeti, az igazi a "szemüveg nélküli 3D" lett volna, -a Toshiba ki is fejlesztette, (aranyáron) - csak ép addigra "megbukott a 3D"! Nézz körül a világban, valós 3d tartalom (nem konvertált!) alig van, és sajnos már nem is igen lesz. (őszintén: a TV-d üzemidejéből hány %-ot tesz ki a 3D-s tartalom?) Azon lovagolni, hogy gagyi vagy nem gagyi a 3d szemüveg? avagy világít-e a távírányitó, szerintem demagógia, véleményem alapján nem ez határozza meg egy készülék értékét, és ha valaki csak ezek alapján választ, bizony előfordulhat, hogy "rossz lóra tesz" és utólag kiderül számára, hogy "nem ezt a menyasszonyt, vagy ha úgy tetszik vőlegényt akarta".
    Üdv: DJ

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák