Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8

    senior tag

    válasz raziel01 #26925 üzenetére

    mivel ez a spórolós...
    Az összetevői között is szerepel a kulcs. Zsíros tejpor.
    Zsíros tejport összekeversz sima kukoricakeményítővel, vaníliás cukor, kakaópor, csoki pasztilla, kakaóvaj pasztilla. Alternatívaként fehér csoki.

    Kis kísérletezéssel tökéletes instant pudingport lehet készíteni, tapasztalatból mondom.
    Kiadagolod, lezárod hogy ne érje nedvesség, forrásban levő vízzel keverve ugyanígy lehet készíteni mint a dr oetker félét, isteni.

    Ha nem csokisat akarsz, akkor kakaóport, csokit kihagyod, és helyettesíted amivel akarod, kakóvaj pasztillát vagy fehércsokit viszont ebben az esetben sem érdemes kihagyni.
    Pl liofilizált gyümölcsöket porítva (eper, málna, stb) eszméletlen jó pudingokat lehet csinálni így.

    Hogy ne legyen csomós, először egy kis mennyiségű hideg vízzel kevered el, a kikevert pasztához adod a forró vizet.

Új hozzászólás Aktív témák