Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    Sziasztok!

    Az alábbi gondom van:
    DLNA-n a DSM 5.0 még kiválóan tudott stream-elni wifin bármit a TV-nek, azonban már a 6.0 Bétánál is tapasztalatam, hogy nem egy filmnél, lejátszás közben, valahogy nem megy az adat.. a TV-n megjelenik egy "betöltés.." felirat, és várom a csodát, hogy majd egyszer, végre érkezzen annyi adat, amivel az adás folytatódik.
    A jelenséget tapasztaltam 215j-n, 115-ön, és most a 716+ -on is. Az Asus wifi router volt a TV-vel azonos helyiségben is, ugyanúgy problémás lett, a 6.0-s DSM alatt (tehát nem wifi gond.)

    DLNA kb. alapbeállításokkal fut, és mivel van olyan, meglévő filmecske, aminek a digitális biztonsági másolata kiválóan fut a NAS-ról, így nem értem a dolgot.

    A másik gondom, hogy pl. egy mkv -nál DLNA-n nem tudok a TV-n hangsávot váltani a magyarra, ha az angol az alapértelmezett. Ha ugyanezt a filmet felmásolom egy pendrive-ra, és arról játszom le a TV-n, akkor működik a hangsáv módosítás a menüben, nem szürke, tehát a Syno DLNA szolgáltatása rossz (vagy csak tud ennyit.) Erre tudtok megoldást? Használjak video station-t?

    Másnál mi a helyzet? :F

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák