Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz Mankó #25047 üzenetére

    Nekem ds214play-em van, szintén med600x3d médialejátszóval. Első sorban nem a play funkciók, hanem az erősebb hardver miatt választottam.
    A nas tökéletesen együttműködik a lejátszóval, nfs-en, AC Wifi-n keresztül akadásmentesen játssza le a BD50 iso-kat is. (Az ac wifi-t a lejátszó oldalon egy ac bridge-el oldottam meg, mert a med600 alapból csak n-es wifit tud.)
    A 214play további előnye, hogy van rajta e-sata, így ha elfogy a hely (márpedig elfogy), tudsz hozzá bővítést venni. Ha most vennék nas-t, akkor valószínűleg a 216+ lenne, az felel meg az új szériából a 214play-nek.
    A DS116 nem az egy lemez, hanem az arm chip miatt lehet gyenge. Média streamelésre több aktív torrent mellett szerintem kevés lehet. Ez általában igaz a többi arm alapú nas-ra is, így pl. a 216-ot vagy a 216play-t sem ajánlanám. Szerintem nas-nál (és általában a kompakt eszközöknél) érdemes az aktuális igények fölé lőni egy kicsit és többet áldozni rá, mert ha nem felel meg az igényeidnek, akkor a teljes eszközt cserélned kell.

Új hozzászólás Aktív témák