Új hozzászólás Aktív témák

  • Bozso68

    senior tag

    válasz LouiS22 #34031 üzenetére

    ÉS (#34027) MrCsiT:

    Köszönöm a válaszokat.
    Szóval én is a DS718+ ra tenném a voksom a DS218+ ellenében. A DS716+(II)-t szerintem nem érné meg lecserélni, nem hiszem, hogy akkora ugrás lenne köztük.
    Pár hónapja vettem egy DS115j-t, hogy megnézzem, mi is az a NAS. Megtetszett, csak ehhez a típushoz nagyfokú türelem, és kompromisszumkészség szükséges. Eredetileg arra gondoltam, hogy egy alkalmas routerre rákötök egy külső HDD-t, és arról nézek a házban bárhol wifiről filmet. Na, ez a DS115j-annál sokkal többet tud, nyugisan kiszolgálja az embert. Csak egyszerre ne szinkronizáljon, frissítsen, töltsön torrentet, stb az ember. Plex, DS Video felejtős.
    Most jutottam el a ló túloldalára, egy időtállót akarok beszerezni, aztán bele egy másik HDD is, a filmeknek nem fontos a RAID, fontos adatok mentésére kitalálok valami metódust. Még az is lehet, hogy arra befogom a család és a vállalkozás részére egy kisebb HDD-vel a DS115j-t, amire majd a bolt éjszakai kamerája fig rögzíteni. Ha több helyen (aktuális szgép, NAS1, NAS2) megvan rendszerezve a fontos adatállomány, az is jelent biztonságot. Egyébként mindenhol WD RED-eket használok.
    Most itt tartok gondolatban. Persze, szívesen hallgatok meg ötleteket, meglátásokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák