Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz niof #82053 üzenetére

    A nas is tudja a routert álligatni, de nyilván otthon a routerre belépni sokkal egyszerűbb. A t-s eszköz ppoe passthrough-ban, a router tárcsázzon, a dmz legyen elvéve mindenhonnan. A nason a download station-nál bal alul fogaskerék, ott a balos menünél a BT, ott tcp port, nekem pl 16881 van beállítva, majd a routerben belövöd, hogy a beállított port nas belső ip-jére menjen tovább kintről akár ugyanaz a 16881, de lehet 26..36..46ezer is, 56 fölé már ne menj. :D .
    Onnantól menni fog. Itt: [link] le tudod tesztelni, beírod az általad beállított portot, és megnézi, nyitva van-e vagy zárva, ip-t ki se kell tölteni, tudja honnan kérdezed le.
    Ott a scan pirossal nyilazva, ha nyitva, zöld a csík, és akkor mennie kell mindennek felfelé is! :D

    És ha már ott vagy, rákereshetsz, hogy nyitva van-e az 5000-es, 80-as, 22,23, 443-as portok. Ha igen, akkor azok is mindenképp legyenek bezárogatva.

    Ja, nagyon fontos, a download stationben gondolom előre beállítottad, hogy a letöltött fájlok visszafelé is menjenek, vagyis se nullára levett sebességkorlát ne legyen, se %-os vagy időbeli megosztás tiltás, meg akkor se fog menni. Én egyébként erre gyanakszom inkább, hogy bejönnek egy pillanatra, és el is tűnnek, de lehet nem ez.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák