Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz IRO21 #83670 üzenetére

    Én azt állítom, hogy a komolyabb torrentezéstől is nagyon töredezett lesz a BTRFS fájlrendszer. Tehát sokkal inkább ez lép fel:
    "File rotation:
    The regular rotation of recordings may sometimes fragment volumes, making it hard for Surveillance Station to find continuous storage space. As Ext4 has optimized the underlying structure and is less prone to fragmentation than Btrfs, it can deliver better system performance.
    sometimes -es szépítés nélkül ráadásul rohadt nagy fájlméretekkel...
    (Szóval egyszer szívás mert belassul durván az egész aztán még szívás a defrag is)

    Mint fájl tárolás ...

    Leírta, hogy :
    "2. Hasonló a második kérdésem is: a torrenteket egy átmeneti tárhelyre töltöm majd le, amire egy 1TB SSD-t fogok be. Erről megy a seedelés amíg szükséges, de a Sonarr/Radarr átmozgatja a kész médiát az előbb említett 12TB HDD-re."

    Ez nem fájl tárolás vagy ha igen akkor minden az ...

    Ráadásul még mindig semmi pozitívumot nem írt senki arra, hogy mégis a fenti felhasználás mellet mi előnye lenne a BTRFS fájlrendszerből. Én azt írom, hogy a linkeden is felsorolt hátrányok mind fellépnek 0 előny nélkül.
    Mert ha nem látjuk, hogy mennyire komikus az az indok, hogy azért mert Synology a nem ajánlott mezőbe nem írta be, vagy az, hogy azért mert én hiszek benne és nekem jó akkor nagyon sajnálom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák