Új hozzászólás Aktív témák

  • TheNewDawn

    addikt

    válasz Yodamest #22813 üzenetére

    A harcrendszer az konkrétan a legggyengébb része messze a játéknak, mondjuk szarnak még azt se mondanám, olyan 6/10 et adnék rá. De nyilván ha valakinek az fontos, semmi más, akkor annak nem fog bejönni. Nálam minden egyes játékban egyetlen dolog számít szinte csak döntő mértékben ( persze a többi is csak kisebb mértékben)

    Hogy konkrétan beszippant-e az adott game és megvan e az a hangulat és atmoszféra story stb ami kell, vagy nincs. Ha megvan akkor minden mástól eltekintve élvezni és szeretni fogom, ha meg nincs, akkor lehet 100/100 as harcrendszer, csilivili übergrafika meg minden is, engem abszolút hidegen fog hagyni és soha életbe nem fogom végigjátszani.

    De amúgy könyvek meg előző részek meg minden előismeret nélkül belevágni hát.... Az kicsit olyan mintha valaki elkezdené megnézni a Trónók Harca mondjuk egy random középső évadát ( legyen mondjuk az 5. a többség szerint az lett a legjobb) úgy, hogy se az előzőket, se az utána levőket nem látta, és nem tud semmit a világról, kb azt fogja mondani hogy ez mi a fos , érdektelen szar, ki mit akar stb.

    De mondom megértem az álláspontod, minden is szubjektív, kicsit olyan ez, mint mondjuk ha megkérdeznénk hogy ki a világ legjobb nője próbálva objektív szempontok szerint értékelni és mondjuk 20% szavazatai szerint nyerne valaki. Attól még a másik 80% szerint biztosan túl kicsi /nagy a melle, segge, túl keskeny/széles az arca, stb.

Új hozzászólás Aktív témák