Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Sziasztok,

    Tegnap egy nagyon kedves barátom fia kórházba került és azért tartom fontosnak leírni az esetét, mert úgy fest, hogy "extrém".

    A 10 éves kisfiú napokig szenvedett közel 40 fokos lázzal. Sehogy sem tudták lejjebb tolni a lázát, mindent kihányt, ételt gyógyszert, mindent. Ez a kórházban is így maradt, de ott szerencsére injekcióval lejjebb tudták tornázni a hőmérsékletét (úgy rémlik, 38,5 környékére).
    Tény, hogy szegény kisfiúnak nem a legjobb az immunrendszere és épp nemrég kezdték el gyanítani, hogy cukorbeteg is lehet, mindenesetre a röntgenen találtak foltot a tüdején és a kórházban azt mondták, Ő a legelső gyerek, akinek covidos tüdőgyulladása van.

    Pár órával a teszteredménye előtt jött e-mail, hogy az osztálya tanulói karanténba kell(ene) hogy vonuljanak (tehát más tanuló(k) révén). Hogy az iskolát is zárták-e, arról nincs infom.

    Hogy milyen variánst kapott el, nem tudjuk még. Mindenesetre Anyuka is nagyon beteg, 39 fok feletti lázzal.

    Én ennyit tudok, ha lesz még érdemi(bb) információm, megírom, addig pedig reméljük a legjobbakat...

    szerk: ha ebben a topikban nem fér el, töröljétek nyugodtan, a lényeges rész valójában az, hogy immáron gyereknél is találtak covidos tüdőgyulladást, csak ez így önmagában elég karcsú lett volna, ezért tartottam fontosnak minimális "körítést" mellé írni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák