Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Kékes525 #7631 üzenetére

    Ráhúznak még: az általánosok nyitásával igen jelentősen megnövelik a hatékony kontaktesemények számát, ha az eddigi változatok csak mérsékelten terjedtek gyerekek között, az újak már vastagon. Ebből nem szinten tartás lesz (amit alapban nem bír a magyar eü, lásd a lélegeztetőn lévők 90+%-os halandóságát), hanem valószínű romlik a helyzet.

    Továbbra is lovagolnak az "oltottak számán", amibe szerintük az is beletartozik, aki ma reggel kapta az első adag kínait. Ezzel szemben ugye immunitás=második dózis+2hét (ezzel már esélyesen hordozó se lesz), so-so védettség = első dózis+2-3hét. Még az utóbbitól is messze vagyunk. Ráadásul sehol se látom, hogy a nagy hirtelen összeeresztett közösséget, a 10 alatti gyerekeket tömegével oltanák!!

    Ez így minden járványvédelmi logikával szembemegy, ha nyitásban gondolkodunk, abban lenne ráció, hogy a már immunizált rétegek mozgását szabadítjuk fel. Immunizáció közelébe se ért emberek tömegbe küldésével a szinten tartás se fog menni és sajnos fiatal családok fognak tragédiákat elszenvedni.

    További durvaság ebben a választásokra készülő víruslevesben, hogy itt kopogtat a D-Afrikai variáns, de mások is vannak: ha tömegeket kényszerítünk a betegségbe, akkor bizony simán el fognak terjedni a vakcinakerülő, vagy félig-meddig vakcinakerülő mutánsok.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák