Új hozzászólás Aktív témák

  • Faby

    senior tag

    UPC > Voda váltáshoz:

    Nekem egy dolog fájt igazán, amikor kivezették a régi, még UPC-s extra szolgáltatásokat (felvétel, visszanéző, stb) és hozták helyette a Voda felhő alapú megoldását (ami olyan, amilyen, most nem ez a lényeg), mintha nem gondoltak volna a hagyományos képcsöves TV-k tulajdonosaira.

    Ugyanis, a Voda boxon nincsen más, csak egyszem HDMI kimenet, tehát régebbi (de még jól működő) CRT TV-re nem lehet rákötni.
    B verzió, igényelhetsz butított (talán Kaon?) boxot, azon van SCART kimenet, de azzal meg nem férsz hozzá a fent említett extra szolgáltatásokhoz.
    Így, pl a szüleimnél is, vakartuk a fejünket, hogy mi legyen. Édesanyám ragaszkodott a visszanézőhöz, tehát a buta box nem volt megoldás.
    TV csere nem jöhetett szóba, és amúgy is, miért cserélje le a gyönyörű képet adó, teljesen jól működő TV-jét?
    És itt érzem azt, hogy nem is igazán akarták ezt a helyzetet megoldani, elképzelhető, hogy annyira marginálisnak vették azokat az előfizetőket, akik visszanézőre vágynak, de nincs lapostv-jük, hogy egyszerűen ignorálták ezt a kört, nem tudom.
    Persze meglett a megoldás, egy (korábban már linkelt) HDMI -> SCART átalakítóval, ami azóta is gyönyörűen teszi a dolgát.
    A másik ebben a témában, ahol nem igazán éreztem a megoldásra törekvést a Voda üfsz részéről, hogy foggal-körömmel tiltakoztak az ilyen átalakító ellen, aztán egy random Aliexpresszes beszerzés kiválóan működik.

    Szóval szerintem igazán beleférhetett volna a váltásba olyan box, amin van a HDMI mellett valami analóg kimenet is a csoda voda box helyett.

    A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

Új hozzászólás Aktív témák