Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz cocka #118656 üzenetére

    Nem is ezt írtam, hanem azt, hogy a 2. vagy 3. settopboxért nem kéne havi díjat szedni, hanem egy idő után az előfizetőé lehetne, mintha hitelre vásárolta volna. Persze más kérdés, hogy gyakorlatilag egyik szolgáltatói boxszal se ér semmit az előfizető.

    Ezzel az a baj, hogy elfelejted, melyik országban vagyunk. Ott, ahol házilag csináltak HBO dekódert, ahol a panelben átlógatták a kábelt az egyik lakásból a másikba, és csak az egyikük fizetett elő tv-re, vagy ahol faluban az utca végén lakó, mindig az utolsó fillérig időben fizeti a szabályosan vételezett áramot, hogy ne lehessen lekapcsolni a ezetéket és így az előtte levők kampózhassanak.
    Ha ingyen lenne a 2. meg 3. doboz, Akkor hirtelen mindenkinek 3 dobozra lenne szüksége és megoldaná okosban valakivel felezve a saját havidíját. Persze meg lehetne oldani, hogy mehessen akár 5 doboz is egy lakásban, ingyen, de ha azért is picsogás van, hogy koax ÉS utp is kell az új dobozba, képzeld el akkor mi lenne, ha azt mondanák, hogy oké, lehet 5 dobozod, ingyen, de csak úgy, hogy daisy chain-ezed őket, mindegyik doboz össze van kötve egy másikkal, látniuk kell egymást és x méteren felül nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák