Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz ztsoft #119020 üzenetére

    Nálam mindig is volt korlát, bár lefelé igazából nincs jelentősége. Felfelé meg általában bőven a limit alatt, 100kB/s-t lövök be. (A feltöltési korlát ami játszhat, mert ha 100%-ban fogja a sávszélességet akkor az ack csomagok nem mennek ki és emiatt lassulhat a letöltés is.)

    A kapcsolatokat lekorlátozva tegnap azt hittem megjavult. A másik gépen 50-60MB/s-el töltött a torrent. De a lényeg ami miatt írok, hogy teljesen random. Ment így egy ideig, majd ugyanúgy a földbe állt 10-20kB/s. Aztán újra indult... utána 10-15 perccel pedig olyan mintát vett a grafikon, hogy 40-50MB/s, de 5-6mp-enként leszúrt szinte nullába, de csak egy pillanatra, utána újra 40-50MB/s.

    Máskor rajzolt olyan EKG görbét is mint Puro-nál. Napokig meg úgy nézett ki, hogy fullon nem is megy, csak 10-20MB/s és azt is csak 1-2 percig, utána hosszú, 5-10 perces 0 forgalom jött.

    Egyszóval totál kiszámíthatatlan. Ha egyszer földbe állt és nem megy, akkor ha kilövöm a torrentet, majd újraindítom szolídabb terheléssel akkor újra megy egy ideig. Biztosan látszik rajta, hogy nem bírja a terhelést és random lassul be vagy hal le teljesen. Ill. éled újra ha kilövöd egy időre.

    Ez mind modem mód. A korábbi, hogy terhelés alatt nem értem el a felületét nálam is megváltozott. Már kb. csak csillagegyüttálláskor sikerül belépnem. Tegnap próbáltam router módba kapcsolni, kb. 1 óra alatt nem sikerült. Próbálok belépni, homokóra, timeout, no response. Közben 2x áramtalanítottam, hogy újraindulva magához tér... semmi. Nem tudtam belépni.

    szerk: Bár szerintem egyértelműen nem ilyen jellegű a gond de azért rákérdezek: A kábel/elosztó részhez nem értek de mintha itt olvastam volna, hogy nincs elosztó. ? Ez TV nélkül értendő, vagy rosszul láttam?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák