Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz 313313 #6185 üzenetére

    Hiába szajkózóm ezt én is, mindenhol lehurrogják az embert. Szeretem amikor a forumon leokoskodják az embert hogy csak pénzt akar, mert különben nála a 1,5-ös alun teljesen jól elvan a 16-os kismegszakító, mert hogy alapterhelés táblázat szerint még pont belefér "C" kategóriában...aztán olvadt szagot érez, mert arra az 1 áramkörre 4 szobányi dugalj van rákötve amibe beledugtak a gyerekek csomó mindent, télen 3-4 hősugárzót, aztán ha 10-es lett volna a megszakító még bőven időben levágott volna.

    Amúgy a fenti esetben valszeg volt ÁVK, de csak azokon a dugalj körökön amiken fent maradt. Egy világítási körre nem kötelező, simán lehetett olyan körön a probléma.
    Ugye ha gázcsőre megy az ÁVK utáni fázis, akkor az azonnal levág. Sietős szerelő válasza a jelenségre? Leköti a problémás kört az ÁVK-ról...de jó fenn maradt, 5ezer és jól jártunk...

    Ismerős most hazavágott egy klímát. Levágta a Fi relét, gondolt egy merészet, megkerülte és közvetlenül a betáp vezetékre kötött, mert hogy úgy se nyúlkál senki se hozzá, de kell a fűtés...kivágta az ikerház csatlakozási pontján az olvadó betétet...pedig eredetileg még lehet hogy panel javítással meg lehetett volna menteni a berendezést.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák