Új hozzászólás Aktív témák

  • Louloudaki

    aktív tag

    válasz moma #1014 üzenetére

    a cikkből: Azért betegedhet meg újból már immunis ember, mert a vírus rengeteg sejtet megöl, és azok törmelékein már egy egészen buta baktérium is tud szaporodni"
    most azon ne rugózzunk, hogy szakember hogy mondhat olyat, hogy egy baktérium buta lehet, mikor nincs is intelligenciája. másrészt ha már a butaság jött szóba, akkor fejlettségi szinten a vírusok vannak legalul a fehérjeburok+rnslánc kombóval, míg a baciknak van sejtfaluk, plazmájuk, végeznek fehérjeszintézist, pl ostorokkal mozognak stb.
    és nem a halott sejtek törmelékein szaporodnak. pl az agaragar táptalaj - amin laborban szaporítják őket - sem halott sejtek törmeléke...

    nemrég volt híradóban, hogy asszem franciáknál megjelent egy új mutáció, és még nem biztos, hogy az oltás jó ellene, most kutatják. erre valami magyar szakértő, egy ilyen dr. szakállas muksó, azt mondta, hogy bárki bármit is mond, a vakcina jó. így minden vizsgálat nélkül, nem is látta a mutáns vírust, semmi teszt, csak hasraüt, és kb hogy mindenki hülye aki mást mond.

    és akkor csodálkoztok, hogy néhányan nem hiszünk vakon ezeknek a "szakértőknek" és nem tolongunk az oltásért. :U

Új hozzászólás Aktív témák