Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalai Láma

    őstag

    válasz tibibi #1165 üzenetére

    Te csak akkor veszed igénybe a tömegközlekedést, ha 100% biztos vagy benne, hogy nem lesz vele baleset? Csak akkor eszel meg egy boltban vásárolt ételt, ha 100% hogy nem lesz tőle bajod?

    Semmi sem 100% biztos.

    Nagyon sok embert ingyen oltanak. Nem tudom, ez feltűnt-e.

    Egyébként a hagyományos oltásnak nincs ilyen hosszú távon ható mellékhatása, ennek miért lehetne, az összetevői teljesen ugyanazok.

    Neked hány kórházba kerülő várandós nő kell, hogy azt mond, ejha, tényleg inkább az oltás kockázatát kéne vállalni (amiről ugye te se mondasz semmi konkrétat, csak olyan bullshitet, hogy nem tudhatjuk, mi lesz évtizedek múlva. Ezt viszont minden létező dologról elmondhatjuk. Nem tudjuk, mi lesz velünk évtizedek múlva az internettől, a mikrótól, a mobiltelefontól, a wifitől, a digitális műsorszórástól, a péknél vett kenyértől, a paradicsomtól, stb. - tehát lényegében egy boltban vett kenyér pontosan ugyanolyan veszélyes, mint az oltás. )

    Olyan jó lenne, ha az oltás ellenzői is rendes, tudományosan megalapozott érvekre támaszkodva nyilatkoznának. Annyira gyenge érv az, hogy nem ismerjük a későbbi hatását. A fentiekben leírtam, hogy miért. További érv? Hogy nem ingyenes? És még mi van? Hogy az eü miniszter unszimpatikus?

    És hány halálos áldozat kell neked? Jelenleg 6 kismama van kórházban H1N1 miatt. Ez szerintem elég sok! És ez csak az elmúlt 1 hét.

    ''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Új hozzászólás Aktív témák