Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni97

    őstag

    válasz Beni97 #55107 üzenetére

    Na közben én is beköltöztem, és hát nem valami stabil vagy nem is tudom. Szereztem egy Tp-link ac600-as nano wifi sticket.

    Először bedugtam a gépbe nem akart csatlakozni. Másodjára egy előlapi usb port-ba dugtam be, csatlakozott de baromi lassú volt. Speedtest-et nem is tudtam vele csinálni.
    Harmadjára megint egy hátlapi port-ba dugtam be, viszont nem ugyanabba gyorsabb volt de ledobált. Letöltöttem a drivert telefonra és onnan raktam át gépre majd telepítettem. Rosszabb lett. Mire betöltött volna egy oldalt már le is dobott.
    Most bedugtam ugyan abba az előlapi portba és negyed órája kb nem volt megszakadás. A honlapokat viszonylag gyorsan tölti be, magát a képet meg az anyagot amit látnom kell az megvan viszont fent a karika hogy tölt az megy körbe-körbe 10-15 mp-ig és a letöltési sebességem 700-800kbps.

    Ha le/fel töltési sebességen javítani szeretnék (és hogy stabilan maradjon rajta a hálózaton), gondolom be kell ruháznom egy jelismétlőre. Ha ez tényleg így van akkor tudnátok ajánlani egyet?
    Mennyit javítana ezen egy jelismétlő?

    U.i.: Most az előbb mikor csináltam egy speedtestet
    ping 13 ms
    le:8-9mbps
    fel:18-19 mbps
    pontosan nem emlékszem mennyi volt

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák