Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz matex #94729 üzenetére

    Amúgy GTA Forumos-os nemrég futottam bele egy érdekes spekulációba ami egyrészt egy régebbi spekulációra is hivatkozik, másrészt meg a kiszivárogott dolgok alapján gondolják talán túl. Ezek szerint a következő GTA az PS5 konzol exlusive lesz, és majd egy-két év után jöhet majd PC-re, de Xbox-ra nem, és ezért a Sony elvileg vagy 1-1,5 milliárdot fizetett a Rockstar-nak.

    Ugye a korábbi pletyka úgy amire részben hivatkoznak az úgy szólt, hogy a 1 milliárd és 30 nappal hamarabb jön ki, de most azért dobták mert a kilopott videók alapján konzolból csak egy csak PS4 devkit-en futó videó volt a PC mellett. Nos bár szerintem baromság az egész (a 30 napos meg szimplán pénzkidobás), de ha mégis így lenne, akkor az a Sony-ra nézve a legnagyobb hipokrata megnyilvánulás lenne, hiszen most azért veri az asztalt, mert a CoD túl nagy cím ahhoz, hogy exlusive legyen cí legyen (valójában a 2025- utáni PS-es exclusive bónuszok elvesztése fáj nekik), de akkor az nem hatna negatívan a játékiparra, hogy minden idők egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb címe csak PS-en lenne elérhető.

    És a csak a tisztázás kedvéért ismét leírom, hogy a fenti GTA VI dolog csak egy fórumos eszmefuttatásból jött ki, és abból, hogy a Sony (is) szeret timed exclusive deal-t kötni a kiadókkal (és ezt nyilatkozták is). Amikből aztán lehet több év, vagy a soha más konzolon elv is)...

    btw. azt nem értem, hogy a Google miért fejezete ki aggodalmat a felvásárlás miatt, mikor most lőtte le a Stadia-t? Vagy egy hónapja még nem volt tervben a Stadia bezárása? Bár elnézve ez a lépés még a partereinek is új hír volt...

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák