Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    Sziasztok!

    Segítségeteket véleményeteket kérném:
    Most újra a Samsung Odyssey 399 dollár.. és találtam egy magyar honlapot ahol kértem is rá ajánlatot.
    2-4 hét alatt érkezne meg adókkal szállítással együtt 139500 FT ért mindösszesen!

    Cég honlapja:
    [link]

    Itt egy másik honlap elvileg ugyanazok szervezik : [link]

    Két opciót ajánlottak fel. Adtak egy email címet amire elutalhatom előre paypall al az összeget és jön a cucc vagy kaphatok egy magyar számlaszámot amire elutalhatom előre a pénzt és jön a cucc.
    Ez biztonságos? (nagyon régi 2011 es vélemények vannak csak ahogy látom) Üzletelt már valaki ezzel a céggel ?Állítólag ahogy utána jártam egy Miami-ban élő srác adja tovább fel postán a csomagot.. A helyzet az, hogy egyik németben élő ismerősömet most verték át egy megtévesztésig hivatalos német weboldalon adott le rendelést előre elutalta a pénzt ( ez egy Amerikai számla volt) és terméket sose kapott . Elment a német rendőrségre feljelentést tett , de a német rendőr azt mondta bottal ütheti a 290 euróját azt mondta neki a rendőr mivel Amerikába utalta ki a pénzt.. A honlap tovább működik húzza be az emberek pénzét..
    Köszi a véleményeket előre is és a tapasztalatokat mennyire jó ha csak egy email címre utalok el Paypall on egy ilyen összeget mi véd, illetve ha egy magyar számlára utalok ennyi pénzt el és valami gond van vissza tudom szerezni a pénzt ha nincs termék? Melyik fizetési módot válasszam?
    Köszi a segítséget előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák