Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz s7evcsenko #25219 üzenetére

    A beépített számokkal érdemes mindenképp kezdeni, mert ott az adott fokozat tényleg azt jelenti ami oda van írva. Tehát az easy az tényleg könnyű, a normal tényleg normal, az expert pedig tényleg expert. Az egyéni, moddolt számokban a készítő aggatja rá a saját számára a nehézségi fokozatot, ezért lehet olyan, hogy normal-nak van írva valami, de sokkal nehezebb, mint amit a normal-nka kellene jelentenie. Azért a normális mapperek igyekeznek normálisan meghatározni a fokozatot, ezt csak azért írtam le, hogy ha megvennéd a játékot és esetleg egyből moddolással kezdenél, ne vegye el a kedved egy-egy moddolt szám. Ugyanis:

    Tökmindegy hány beépített szám van. kb 2 perc a modot feltenni és letölteni vele custom számokat. Nagyon sok van amihez van könnyű fokozat és akár azokkal is el lehet indulni, ha nem tetszenek a beépített számok, bár én annak ellenére is azt javaslom, hogy azokkal kell kezdeni.

    A music pack-ok ennek fényében nem érnek egy fityinget sem. Ennek ellenére veszik az emberek, mert szeretnék támogatni a készítőket. Erről nem egy review van, olyanok is vannak akik megvették de nem is játszanak a music pack-okkal csak tényleg támogatási céllal veszik.

    Ha veszed, én mindenképp a steam-es verziót ajánlom. Oculus-hoz is. indítási paraméterben csak annyit kell megadni, hogy "-vrmode oculus" és ugyanaz a verzió indul, mint ami az Oculus Store-ban van. Mégis, ha mondjuk 5 év múlva HMD-t cserélsz és nem az Oculus lesz az aktuális VR favorit, akkor tudod majd használni más szettel, revive nélkül.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák