Új hozzászólás Aktív témák

  • Pro!Petya

    addikt

    válasz lee56 #70943 üzenetére

    Ezt még Askformore társnak írtam :

    (#70914) leviske ez neked is van címezve!

    "Az a baj az IBT-vel hogy ahogy látom sokaknak az a cél hogy az lefusson , és akkor stabil. Én személy szerint azt mondom hogy ugy tekints rá mint egy biztos pont vagy állomás affelé hogy stabil -e a rendszer. Emellé venném a prime-okat (nálam favorit! Ha egy óra alatt hibát dob vagy freeze akkor pár óra játék után könyvelhetö az offolás.... tapasztalatból mondom volt olyan tesztem hogy kész a 10körös IBT-m de a mondjuk 40. percben már hibát dobott a prime , "lesz@rtam" vittem gamere a vasat és pár óra mulva befigyelt a freeze... idegesítő tud lenni, elhiheted )
    Az R15öt , OCCT-t is érdemes ellenőrzésképp futtatni, ha ezek lefutnak az már jó jel , DE hangsúlyozom hogy az is benne lehet még a pakliba hogy egy sima flash video megakasztja.
    Ne érts félre nem azt mondom hogy neked vagy bárkinek hogy nem stabil ha "csak" az IBT lefut, mert lehet hogy az, csak van aki többször szereti tesztelni, biztos ami biztos ezért írtam kinek mit jelent a mindennapi használat , ha pl munka száll el miatta az nem legjobb még egy game freeze ehhez képest elviselhető , de nálam kb "tragédia" már az is :DDD "

    :R

    [ Szerkesztve ]

    Audeze Maxwell * Alienware AW3423DWF * LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *

Új hozzászólás Aktív témák