Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    a tokeletes scaler meg mindig nem letezik, mert annak 4k kellene tamogatni idealis esetben mittomen 120hzig, de egy bizonyos felbontas felett mind 60hzet tud csak.

    a masik kritikus resze a dos modvaltasai, konzoloknal ez annyira nem tema, de dos alatt meg van hogy egy demo 10x valt modot menet kozben (vga - mode-x), igy ezt szepre es gyorsra kellene megcsinalni.

    a pro nagyon gyorsan valt modot, de kozben lathatoan ugrik a kep, errol is irtam egy ticketet a githubra. nem tudom, hogy lehetseges e, ha egyszer bekalibralt egy modot, felesleges ugyanarra a kimenetre tobbszor megtenni.

    de osszessegeben jelenleg ossc pro, mint "olcso" opcio, vagy retrotink4k, mint deluxe verzio uton mennek. meg figyelem a pixelfx mivel jon elo (jelenleg csak scaler, nincs analog input) - meg van egy hetem megalmodni, hogy visszakuldom a prot, vagy maradok ezen, meglatom mit valaszolnak a fejlesztok.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák