Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz envagyok #69873 üzenetére

    Igen, a DX9 sokáig nem volt használva, így sok felhasználónak nem számított, hogy a kártya támogatja-e, vagy mennyire jó benne, vagy melyik feautre setjét támogatja, DX9b vagy DX9c. DX9 only játék amúgy is kevés van, átmeneti időszak volt ez, nagyon gyors volt a fejlődés. A legtöbb játék, ami használja, vissza tud váltani DX8-8.1-es módba is, vagy amúgy DX10-es alapból.

    Bár a korabeli kártyáknak feladta a leckét, de a Mafia 1 szerintem nem valami GPU igényes, egy pár évvel későbbi integrált Intel grafikus lassítón is elmegy max. graffal. Igaz azokat a low polygon modelleket, egyszerű fizikát, alacsony színmélységű, kis felbontású textúrákat a képernyőn megmozgatni nem valami nagy feladat a hardvernek. Ha van neki min. 512 MB RAM, aminek a nagy része szabad, akkor szinte mindenen egész tűrhetően vagy max grafikán fut.

    Nekem a Crysis remake csalódás. A grafikát felturbózták, de a játék ugyanolyan optimalizálatlan maradt, mint az eredeti volt, pedig én ezért vártam, hogy optimalizálják végre, és ne kelljen hozzá egy magon erős, magas frekis proci. Mafia Definitive Edition-nel most játszok, az nem rossz, de annyi zavar benne, hogy sok mindent átköltöttek és átalakítottak benne, meg túl egyszerű lett. Mafia 2 remake az rendben van, igaz abban meg nem turbóztak sokat, még nem játszottam vele. Resident Evil újrakiadása tetszik, de nem csak videókat láttam róla, meg az eredeti sorozattal nem játszottam, az nekem kimaradt, lehet be is pótlom majd egyszer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák