Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz #68216320 #74166 üzenetére

    Nálam nem is az érdeklődés hiánya, csak lakásfelújjítás előtt k ivolt adva az ukász, hogy mindent is ki kell dobjak. Emlékszem egy csomó dolgot úgy mentettem meg, hogy beleraktam az akkori főgép az Athlon XP házának az aljába, meg beszereltem amit lehetett, aztán oldallap fel rá. Egy SSD-t sem lehetett volna már berakni a gépbe (nem mintha akkor tudtuk volna, hogy mi az). Meg kiharcoltam., hogy a Commodore-k maradjanak, de pl két jó P4-esemnek (az 1600A és az 1800A) kellett sürgősen gazdát keressek, meg láda számra mentek ingyen / a kukába a cuccok.

    Azért mondjuk elismerem, nem hátrány, hogy nincs 4-5 extra nagy zöldséges láda itt tele kártáykkal meg alaplapokkal, az ablakpárkáyon sem sorjáznak a RAMok, meg nincs tele a polc fél és (a két) egész konfigokkal, meg felboncolt régi winyó a falon, meg VGA-k stb. Java részét igazából sajnáltam kidobni, de tudtam., hogy soha semmi érdemleges nem lesz köré építve. Ráadásul elég sok dobozom is volt (egy csomó P4 alapú Celeron, rendes P4-esek doboza, alaplapos dobozok, VGA-s dobozok (szerencsére a GeF3-asét sikerült megmentenem)

    Na, ezt azért megint nem akarom, szóval a Commodoreokon kivül (amik le vannak tárolva) 1db retro konfig és pont. Ezenfelül engedélyeztem magamnak a saját alaplapos dobozában M-zárolni az előző konfigból a lap+proci+hűtő+RAM kombót, de azt meg ugye eladtam. (ugyan még egy fillért nem láttam érte, de az új tulaj már kinyírta :( - meg is kérdezem majd tőle, hogy mikor fizet már végre? mert az h kinyírta nem teszi ingyenessé a dolgot, és vissza se hozza)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák